Werkgebieden

H4D is actief in de utiliteitsbouw.

Er zijn reeds vele kantoren, scholen, gebouwen voor gezondheidszorg en multifunctionele accommodaties voor gemeenten gebouwd.

H4D is actief in de woningbouw.

Zowel particuliere woonhuizen als grote seriematige woningbouwprojecten voor woningcorporaties als projectontwikkelaars worden door H4D geadviseerd.

H4D is actief in de industriebouw.

Wij beschikken over specifieke kennis en ervaring in het ontwerpen en adviseren van voegloze bedrijfsvloeren. Er is reeds een groot aantal industriƫle gebouwen gerealiseerd voor productie- en distributiebedrijven waarbij voegloze bedrijfsvloeren zijn toegepast in combinatie met grote vrije overspanningen van de dakconstructies. H4D is actief voor overheden zoals controletaken voor gemeentelijke afdelingen Bouw- en Woningtoezicht.

H4D is actief in het onderwijs.

De specifieke kennis en benadering van het vak van constructief ontwerper wordt uitgedragen in het hoger onderwijs als deeltijddocent in de constructievakken.

H4D ontwerpt in alle denkbare constructiematerialen, zoals staal, aluminium, prefab beton, in het werk gestort beton, metselwerk, hout en glas.

Werkgebieden